Cuddle in the couch a day like this is wonderful!

2011-11-19 | 10:53:24
Om ni som jag ligger hemma i sängen/soffan insvepta i ett stort duntäcke med mysig musik som man blir helt kär i och kanske en kopp te eller hot chocolate då kan jag föreslå att ni kikar in på We♥it och kolla på alla mysiga bilder. Känner ni för det kan ni kolla in på mina bilder som jag har ♥at här→.
'
Bilderna jag heartar tycker jag är väldigt mysiga och dom får mig antingen att må bra, skratta eller att dom passa in i hur mitt liv e. Hoppas kanske ni hittar några sådana blider! Bli medlemmar och börja hearta! :D

They are mine!

2011-11-17 | 22:12:02
Fick mina efterlängtade kära skor idag! I'm soo happy!
Helt klart värt priset kan jag lova!
Made my day.

Ny dag, nya tag!

2011-11-15 | 16:50:31
Livet känns så himmla bra för tillfället. Jag har så fina vänner, ett jobb som jag trivs så sjukt bra på, underbara lärare och vädret ska vi inte tala om! Det är kallt, sol och man blir bara så himmla glad! Lite coldplay på det och det hela blir som en go cupcake med världens godaste frosting på!
'
Just idag mår jag som bäst och ska ta vara på detta genom att skriva historia, svenska, samhäll's arbeten. Så mycket roligare o plugga när man mår bra!
Ville bara dela med mig lite av min glädje! hihi Hoppas ni fick lite power av detta och annars e de bara o skriva en liten kommentar så ska jag komma på ngt som kan pigga upp er!

Valencia!

2011-11-14 | 23:04:16
Åhh! Det är nu helt 100 att jag får göra min praktik i Valencia! Till våren åker jag till Valencia i 3 veckor med samhälls treorna och praktiserar på ett hotell.

Lycklig tjej!

Header!

2011-11-12 | 11:03:23
Har (som jag hoppas att ni ser) ny header! Uppdatera sidan om ni inte ser den!
Min vän Rebecca var snäll och hjälpte mig med den då jag är extremt oteknisk med just bloggar.

Swedish people!

2011-11-09 | 20:25:34
Jag blir nästan helt galen på svenska människor. I vanliga fall lyssnar jag på musik vart jag än går. Men självklart råkade jag göra sönder mina kära lurar här om dagen.
'
Så igår gick jag runt utan hörlurar och allt var så tyst. Ja visst var det mycket ljud av bilar o grejer. Men på en full buss var det helt tyst. Folk pratar inte med varandra utan man sitter bara och kollar ut genom fönstret. Jag tycker det är så tråkigt att människor är så instängda.
I sommras mötte jag faktiskt en man på busshålplatsen, han skulle till samma ställe som mig men han var inte ifrån Mölndal så han visste inte riktigt vilken buss han skulle ta. Jag föreslog samma buss som jag skulle ta. Jag gick på och satte mig och denne mannen satte sig på en annan plats. Men jag kom o tänka på att; jag sitter själv här o har inget o göra, han sitter där framme o bara kollar ut genom fönstret. Så jag tog mig i kragen och gick fram till mannen och sa att "jag kan ju sitta här o prata med dig istället för att vi ska sitta själva på var sitt ställe". Jag kan säga att mannen var väldigt shockad och hela bussen stirra på mig som att jag vore allvarligt sjuk eller något. Haha men jag hade en mycket trevlig resa och mannen fick sällskap.
Men de jag vill komma fram till är att när jag kommer till USA hoppas jag på att det är så mycket olikt Sverige med just denna sociala delen. Hoppas att det är som alla säger. Att Amerikanarena är så öppna som man får höra om att dom är.
'

I'm in heaven!

2011-11-01 | 15:17:33
Mina papper är skickade till USA!!
Nu blir de att skynda sig till körskolan för lektion och sedan blir det en go middagsbjudning med fina flickor!
Lycklig tjej, Lyckad dag!

RSS 2.0