Another day i paradise!

2012-04-24 | 15:42:03
Sitter nu på balkongen och ska aldeles strax börja med pluggandet. Legat vid polen fram tills nu precis som alla andra dagar ;) Det blåset så galet mycket att man nästan blåser bort haha
Här kommer i alla fall lite fina bilder från första dagen här!
Tar väldigt lång tid att ladda upp bilder så blir bara dessa två nu,, kommer mer när jag kommer hem.

Día 2 - Valencia

2012-04-18 | 21:20:25
Dag två nu då. Dagen börja med en himelskt god frukost vid 10 tiden efter det blev det två timmars praktik på golfbanan. Jag och Marielle fick åka med en trevlig spanjor som kunde ytterst lite engelska så jag fick allt sätta mina spanska kunskaper på prov! Jag tycker i alla fall att vi hade en supertrevlig praktik även om vi inte sa så mycket,, Spanjorerna lärde oss slå med golfklubbor på "pinnar" och på fredag ska vi få äran att få slå på golfbollar, helt otroligt!
Efter praktiken åt vi lunch, lika gott som gårdagen! Efter det blev det en sovstund och därefter plugg i ett par timmar. Jag Marielle och vår rektor körde ett hårt pass på gymmet med massa snygga fotbollskillar som kolla in oss ;) tror vi i alla fall...
Nu har vi precis ätit bufé med massa god mat; en film sedan sovdax :)
Det är supersegt att ladda upp bilder så det kommer kanske några imon.

Día 1 - Valencia

2012-04-17 | 22:30:37
Blir en liten Valencia blogg nu under 3 veckor :)
Första dagen i Valencia har gått förbi. Har rest i stort sätt hela dagen, det började med att flyga i tre timmar därefter buss i två. När vi väl om fram vid 5 tiden fick vi lite käk. Kollade runt området och köpte lite vatten och sådär. Gick till havet och tog oss ett dopp, det var ganska kallt kan jag lova! Nu har vi nyss vart nere o käkat middag, snart sovdax :)

Cecilia om Just so crazy!:

Hej!

 

Grattis!! Jag håller också på med mitt körkort, ungefär vad fick du göra på din uppkörning? bara nyfiken =)

- Landsväg, backa in i parkeringsruta, corkulation, motorväg typ de :)

 

Alma  (almahimmelstrand@hotmail.com) om Pretty Things:

Du skrev förut om att du saknar OTH, och jag tänkte tipsa om en annan serie! Pretty Little Liars! Den kanske verkar töntig och du kanske inte gillar den efter första avsnittet, men keep watching och du kommer vara fast! Kan luuugnt säga att det är en av mina favoritserier, och jag har sett många jag! Testa! :)))

- Tack för tipset Alma! :)

 

 


Valencia! Here I come!

2012-04-16 | 23:11:51
Sorry för dåligt update! Varit väldigt upptagen under lovet med att framför allt köra bil och jobba. Imårgon åker jag i alla fall till Valencia för att spendera tre veckors praktik där på ett hotell, sooo excited! Har packat hela kvällen och plockat ut nästa hälften av allt som jag packade i.. Kommer ändå inte kunna köpa med något med hem för de kommer väga för mycket. Jaja de ordnar sig nog! Vi får se hur de blir med uppdaten när jag är där men kan ju meddela att det bara är 3 månader o 4 dagar tills jag åker! Alltså typ 95 dagar! Helt galet hur fort tiden går, men nu ska jag verkligen ta vara på den tiden jag har kvar i Sverige innan ja lämnar lilla landet lagom.
Helt klart är detta vad jag kommer spendera veckorna till ;)
Always- Be free minded

Just so crazy!

2012-04-11 | 19:05:22
Jag tog körkort igår! Så sjukt kostig känsla att sitta själv i bilen och köra!
Jag var så galet nervös inför teorin, hade den kl 8 på morgonen! kl 9 gick jag ut från rummet med världens leende på munnen efter att ha klarat teorin!
Efter det var det bara körningen kvar. När jag först körde med min körskolelärare trodde jag att jag inte skulle klara det.. Men den trevliga mannen från Trafikverket fick fram min bästa sida och körkortet var mitt!
Jag är så galet glad och nu ska jag ut och köra en sväng :D

Pretty Things

2012-04-07 | 15:49:38
Lite bilder ifrån igår och idag får de bli!
Köpt en kamera också!! Nikon D3100 + 18-55 mm

starta dagen med att ta en power walk med mitt nya träningsställ ;)
Farbror Ivan 97 år och syrran
Min underbara vän Anna och jag.

Tyra om I'm In!!:

Hej! Såg att du åkte med explorius. Valde du Select High School Program eller åkte du med den vanliga?

- Hej Tyra! Japp jag åker med explorius! Jag åker med "det vanliga" alltså inte Select High School

 

Nu får jag skynda! Gäster om ett par timmar!

Hare fint!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Vickans födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!

2012-04-06 | 08:19:32
Jag fyller hela 18 vårar idag! Men det känns inte riktigt som vår, det står att det ska snöa ute idag men än så länge regnar det bara. Jag älskar att ligga innomhus och kolla på film eller sova när man hör smattret mot fönstret utanför.
Jag kommer alltså vara 18 när jag åker till USA. Det kommer nog kännas lite konstigt för jag kommer inte få göra hälften där mot vad jag får göra här i Sverige. Att komma som vuxen till ett annat land och vara barn där tror jag kommer vara väldigt påfrestande. Men hela denhär upplevelsen handlar om lärdom, så jag ska ta vara på mina sista tre månader som 18 årig så får vi helt enkelt se vad som händer efter det. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon mysig film!
ha en fin dag!

The end of my favorite show.

2012-04-05 | 19:58:32
Jag har följt serien One Tree Hill ända sedan den startade med första sesonge 2003. Det är absolut en av de bästa serierna jag sätt. På något sätt känns det så äkta och som att man själv är med om någon slags händelse som är med i serien. Jag har sätt exakt ALLA avsnitt i rätt ordning och kan nog inte räkna på mina två händer alla gånger jag gråtit.
Jag såg precis det absolut sista avsnittet av sesong 9, One Tree Hill's absolut sista avsnitt. Det kunde inte vara mer perfekt, och trots att det händer massa hemskt under serien så var det sådär "filmiskt perfekt".
Jag älskar denna texten. Blir helt varm i hjärtat och jag skulle verkligen vilja ha en text som denna här hemma i mitt hus.

RSS 2.0