It’s good to be scared. It means you still have something to lose.

2012-06-18 | 18:45:39
nu är det bara 33 dagar kvar! Galet snart. Har planerat alla mina veckor fram tills jag åker iväg, känns så otroligt snart jag vill bara fara iväg nu! Dom kommande veckorna kommer gå så fort och spenderas med att slappa på mitt sommarställe, jobba lite grann, ta en tripp till Stockholm som jag berätta för att söka VISUM och gå på explorius möte. Ska självklart umgås med vänner och familj och ha det riktigt gött!

Kristin om Visum ansökan!:

Jag ska också till ambassaden den 26e, så vi kanske ses där! :)) Visst är det du Victoria från facebookgruppen väl? haha.. Tänkte bara kolla om du ville länkbyta? :D

- Ja det hoppas jag att vi gör! Haha japp jag e nog Victoria från FB gruppen ;) Självklart gör jag gärna ett länkbyte!


paula om Without struggle there is no progress.:

Åh vad jag saknar dej! Och tatueringen är så fin! Kommer hem den 25 juni så efter det måste vi ses så snart som möjligt!!! LOVE YOU<3

- Gaah det är bara en vecka! Vi ska så ses i nästa vecka! Love you too <3

 

Sandra - If it comes in pink om Without struggle there is no progress.:

Så roligt:) Det kommer garanterat vara värt det! Jag åker som collegestudent snart!

- Åhh vad roligt att gå på Collage, skulle jag med vilja göra senare! Tror vi båda kommer få otroliga upplevelser! Ha ett underbart år!

 

stina om Without struggle there is no progress.:

vad står det på tatueringen? :)

- Det står: ”My sister will always be close to my heart”.

 

Lilly om Without struggle there is no progress.:

Vilken skola går du på här i Sverige? Jag är också 94a och ska på utbytesår i år, min lärare sa att skolledningen får välja om vi "övergångselever" ska gå enligt det gamla eller nya systemet, men jag kommer få mitt gamla vanliga betygssystem när jag kommer tillbaka :)

- Jag gick på Drottning Blankas Gymnasieskola i Kungsbacka. Absolut den bästa skolan! Vad skönt att du får ha kvar det gamla! Tror det kanske blir så för mig med eller så kommer jag få blandade betyg. Ha ett galet bra år!

 

Hanna om Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Vickans födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!:

hejsan! hittade precis din blogg, jag heter hanna och ska också åka till usa nu snart. :) tänkte bara säga att jag tycker det låter rätt så najs för dig som redan fyllt 18 för du får ju testa hur det är här hemma INNAN du åker iväg (ta körkort, gå ut m.m.) medan jag som fyller i oktober (är också 94a) måste vänta ett år extra på att få göra alla roliga 18grejer... hehe nått jag täntke på bara.

ha det så bra under usa-året!!

- Hmm, både ja och nej. Självklart är det sjukt grymt att få uppleva allt nu innan. Men samtidigt så vet man vad man åker ifrån, hade det vart så som de blir för dig nu, "vet du inte" vad du skulle kunna upplevt för du har inte gjort det o då blir det säkert grymt när du kommer hem :) (förstår du hur jag menar??) Men just körkortet är jag väldigt glad över att jag tog innan jag åkte :)
Ha en grym resa!!


Visum ansökan!

2012-06-14 | 00:01:56
Okej jag har nu gjort klart visumansökan och skickat in, de va tusan inte så enkelt!
Började med att fylla i ett dokument på amerikanska ambasadens hemsida (DS-160) därefter var man tvungen att ha ett annat dokument (DS-2019) vilket man fick hemskickat på posten och jag fick igår, som man fick använda för att kunna svara på vissa frågor i dokument DS-160.
*
Efter att fyllt i uppgifter om min själv och om mina avsikter i USA så skulle en bild upp. Inte det lättaste, den ska vara mot en vit vägg, från det senaste 6 månaderna och man ska absolut kolla rakt in i kameran! Så i morse fixade jag mitt förkylda nylle och gick till ericssons foto: resulterade i en bild med röd nos och svullna ögon, men visum foto fick jag i alla fall. När allt var uppladdat på sidan och signerat skickade jag det till ambasaden. Så nu har jag bokat tid med, så den 26/6 kl 08.30 ska jag vara på ambasaden för att gå på intervju, gaah så spännande! Jag och min syster ska åka dit den 25 för att bo på hotell i två nätter, två flugor i en smäll ;)
önskar bara att det skulle vara sommar nu

The purpose of life is to enjoy every moment

2012-06-12 | 13:37:35
Åhh tiden går så himla fort! Det är 39 dagar kvar tills jag åker. Oturligt nog ligger jag hemma med halsfluss och äcklar mig. Idag är en sån dag som jag e så sjukt taggad på att åka och börjar faktiskt inse att jag ska göra det! Jag borde nog börja köpa presenter, kolla vad jag ska ha med mig och sånt där men har inte riktigt kommit igång med det. Jag e sån "sista minuten" tjej. Jag försökte göra en videoblogg men efter 5 försök så förstör mitt hostande alla filmerna. Det händer inte så mycket för tillfället så jag har inte så mycket att blogga om. Men när jag väl är i USA ska jag skriva så mycket jag kan.

Paradise

2012-06-07 | 00:24:51
Jag är som kanske märkts värdelös på att skriva. Känns inte som att jag kan få ner allt jag vill säga i text så ska någon gång försöka mig på en videoblogg. Jag bor ju i en stad utanför Göteborg i Sverige, har alltid bott i samma stad och samma hus. Det känns jättekonstigt att ens tänka att jag ska flytta här ifrån till ett helt annat land, ett nytt rum som jag dessutom kommer dela med min tyska utbytesstudentvärdsyster vilket känns otroligt spännande! Jag brukar ofta inte ha svårt för att dela rum, tycker det är skönt, mysigt och avslappnande att ha människor omkring mig. Men 10 månade är en lång tid så vi får väl se längre fram hur detta kommer gå, spännande!
***********
Detta har inget med att flytta, ville bara dela med mig av en fin bilder från i Lördags då det var partaj med tema rock! Jag gick ALL IN! Jag hade en sådan himla trevlig kväll och för tillfället lever jag fullt ut här i lilla landet lagom ;)
Jag och min älskade syster! Yes, I have pink hair at the moment ;)


RSS 2.0