Not all who wander are lost

2012-10-31 | 05:10:09
Insåg precis att jag glömt att berätta att jag i förra veckan fick en Överraskning från Sverige! Det var ett paket från min familj men godis, kläder och brev! Överraskningar är det absolut bästa jag vet! Tack fina familjen för paketet! Alltid lika kul att få brev/kort/paket från hemlandet!


Sometimes crying is the only way to feel better

2012-10-31 | 04:39:46

  
Kan börja med att jag igår glömde berätta att det redan är 100 dagar för mig här i USA!

 

 
Idag var andra dagen av fotbolls uttagningen! Vi hade även olika stationer idag.
 
  • Direktskott: Gick inte precis bra, men det är inte direkt min starka sida.
  • Lägga upp bollen med en touch sedan skjuta: Gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra så känndes väldigt bra!
  • Trixa med bollen: Gick allt bra!
Slutligen spela vi match, jag spelar försvar och fick tyvärr inte bollen särskillt mycket. Men det var galet roligt att spela fotboll igen! Mina problem knän känndes toppen efteråt så det känndes väldigt skönt!
 
 
Q&A  


linnea 

Hej! Jag ska åka iväg till usa som utbytesstudent nästa år, och är just igång med att skriva brev till min familj och allt det där, och jag har några frågor. Ska man skriva brevet formellt eller informellt? Ungefär hur långt ska brevet vara och kan du ge några exempel på 


- Här kan du se mitt svar på vad jag tycker man kan ha med i det personliga brevet  Jag tycker det ska vara en ballans mellan Formellt och Informellt. Du behöver inte dela med dig om hela ditt liv, men du ska bo med dem ett år så det är väldigt bra om de vet saker om dig. Tror mitt brev var en A4 sida.


 

 

Annie 

Tack! Jag känner igen mig så mycket! Jag är just nu i Minnesota och för mig har det varit likadant. Man vill vara samma som i Sverige, med samma självförtroende och allt sånt. Men det är svårt när man inte känner någon så pass bra som man kan luta sig tillbaka på och känner sig så trygg med som ens vänner och familj hemma, och så går språket upp och ner. Man blir mindre, även fast man drömt om att bli större. Fast det kanske man blir, bara att det tar ett tag innan man ser det! :)

- Jag tror som du säger att man blir större. Det tar tid men i slutet av detta året tror jag på att jag kommer ha vuxit och lärt mig otroligt mycket som person även om det inte känns så just nu.
I hope you're happy

2012-10-30 | 06:32:02
When life feels heavy, listen to old Swedish summer music. 
 
Idag var första dagen av fotboll (soccer) uttagningen. Jag är ju senior vilket betydet att jag endast är tillåten att spela i det bästa laget. Fick veta att det endast är 3 stycken från förra året i det bästa laget, som inte är här i år vilket gör det ganska svårt för mig att komma med i laget. Jag har inte spelat på 2-3 år, men jag ska göra mitt bästa!
 
dagens test var:
  • Springa 2 miles (3,2 km) på tid. Jag klara det och kom inte sist i alla fall. Men kan lugnt säga att det är tugnt att springa på en löparbana i 30°c värme, 8 varv.
  • 40 foot så snabbt man kan. Sprang inte precis snabbt men gjorde så gott jag kunde. 
  • Göra "inspark" till en box. Träffade inte så många bollar i boxen, men strax utanför men de sa att jag gjorde bra skott ändå. 
  • Sköt för att se hur "snabbt" vi sköt. Gick okej det med.
I helhet gick det okej. Hoppas på att jag gör bättre ifrån mig resten av veckan men är ändå nöjd med min insats efter så långt uppehåll. 
 

I need you so much closer

2012-10-29 | 05:58:35
Även denna helgen har det varit full rulle med roliga händelser! 
 
I Fredags var jag med några vänner på Paranormal Activity 4. Den var allt bra, skrattade åt mig själv när jag blev rädd, dock tycker jagde andra filmerna är bättre. 
Igår lördag var jag med min organisation på fängelse rundvandring. Va väldigt häftigt tycker jag! Fick se hur de bodde, hur de gick i skolan. Fick även intervjua en kille som satt inne för brott. Vi fick se demostration av en polishund. 
 
På Kvällen åkte vi till schnepf farm. Vi kolla på pumpor, cyklade, kollade på BMX uppvisning, åt gott, åkte hö lass och skrämde varandra i majs fältet. 
 
Idag har jag bara degat hemma, skypat med saknade svenskar, Mamma, Syster, Emelie och Pontus! Även gjort läxor och var ute och kännde lite på fotbollen eftersom uttagningar börjar imorgon! 
 
Nu ska jag sova för e super trött! 
Fängelserundvandringen
Avslutade kvällen med fyrvärkerier!

My Favorites!

2012-10-26 | 05:27:48
Mina favorit serier för tillfället som jag följer här i USA på TV. Så underbart att kunna se dem med en gång dom kommer ut, än superlångt efter i Sverige! 
Denna serien började i år och jag är fastklistrad varje onsdag kl 19! Det handlar om killen som ni ser här ovan, han är strandsatt på en öde ö i 5 år. Kommer tillbaka och ska "städa upp" staden från alla hemska människor. Precis som Robin Hodd!
Första sesongen av Beauty and the Beast, den är superbra och jag tycker verkligen om skådespelarna. Handlar om en kille som räddar en tjej. Precis som filmen beauty and the beast. En "odjur" som lever undangömt och endast en tjej som vet om att han finns, tjejen han rädda när hon var liten.
The Vampire Diaries sesong 4 är det som gäller nu. Jag bara älskar denna serien! Triangeldrama, vampyrer, varulvar, vampyrjägare, snygga killar, high school! 
Sist men inte minst! Jag trodde inte en till sesong skulle komma ut men va precis och kolla på min kära streaming sida och sesong 3 är ute! Har missat 4 episoder så nu blir det att ta igen missade så jag kommer ikapp när de går på TV! Denna serien är om gänget ovan som bor på Hawaii och jobba som poliser. Polisserier är en favorit och absolut denna! 
 
 

Go on Dreaming.

2012-10-25 | 05:36:26
Skolan idag med. Hade uppträdande i dansen, väldigt kul då läraren spela in oss och vi fick de det efter :)
Efter skolan hade jag möte inför uttagningen till fotboll på måndag. Det gäller att gilla att springa kan jag lova, först ska jag springa 4.8 km därefter 1.5 km sedan annan träning uttöver det, bara på måndagen! 
Hade även banquet idag. Vilket var middag hos min badminton coach med laget. Vi gav även presenter till tränarna och vi tjöta en massa. 
Tränarnas present
Hade inte tackat nej till en läderjacka med denna på!

Live your dreams

2012-10-24 | 08:08:28
Gårdagen beståd av skola, plugg och en go joggingruda på 4.6 km. Har inte sprungit på jag vet inte hur lägne, inte långt i alla fall så det känndes väldigt skönt. 
Idag hade jag skola som vanligt, fick massa plugg till slutet av veckan. När jag kom hem åkte jag o min amerikanska värdsyster och shoppa! Blev ett par jeans (välbehövliga!) och 2 BH från Victoria's secret och fick ett giftcard på $15!
När jag kom hem så bestämde jag mig för att jag borde ta en likande springtur som igår, var dock mör i benen så blev 4 km. 
Jag ska ju gå på tryuts för fotboll/soccer med start på måndag och jag har hört att ett "test" är att springa 3 miles, vilket är 4.8 km så jag håller på o träna inför det. Bra att börja en vecka innan...
Nu ska jag sova, så skönt! Imorgon är det banquet med badmintonlaget, ska bli spännande och roligt att träffa alla igen. 

You are good enough

2012-10-22 | 00:22:41
Igår var jag på en träff som en organisation YoungLife anordnade. Det var säkert upp emot 50 utbytesstdenter där. Vi käka pizza, hade tävlingar och fick veta mer om vad young life var för något. Väldigt trevlig kväll och träffa många trevliga människor! Dom kommer ha ungdomsläger nu lite längre fram, kanske något att haka på! 
 
Utbytesstudenter gillar äventyr och ta risker. De provar på saker och ångrar inte något de inte gjorde när de blir äldre. Vi tar risker och är öppensinnade när vi kommer hit vi bryr oss inte om vad folk säger om America. Vi får våran egen uppfattning genom att leva här. Vara sig den uppfattningen är bra eller dålig har vi våran egna. 

Sometimes all you really want to hear is "I'm proud of you"

2012-10-21 | 23:51:00
Idag är det tre månader för mig i USA. 
 
Sedan jag kom hit har jag inte kunnat vara mig själv till 100%. Det är ett helt annat liv här jämfört med i Sverige, självklart hade jag räknat med det. Men när man får höra att man är för känslig, att man inte kan anpassa sig ordentligt, det är jobbigt. Jag fick höra att jag var för kännslig, för att jag brydde mig om vad folk sa till varanda. Jag tog illa upp och ville inte tollerea vad jag hörde. Men jag måste anpassa mig till vardagen jag lever i, och det har jag fått göra. Det har inte varit lätt att inte kunna bete sig som sig själv, att alltid behöva hålla tillbaka. Men ibland får man ta den smällen. 
Jag har gått från en person som svarar på frågor hur dumma dom än är, erbjuder min hjälp även om det är småsaker som inte alls behös någon extra hjälp till. Men det uppskattas många gånger inte här. Jag har gått till en person som ibland svarar otrevligt på frågor. Gör saker när jag blir tillfrågad men erbjuder inte min hjälp lika ofta till andra.
 
Jag tror det är för att man kommer till ett helt nytt ställe där man inte känner någon. Man blir så himla liten utan människor man känner sig säker med och som stärker en vid sin sida. Innan jag kom hit bestämde jag mig för att jag skulle vara mig själv till 100%, representera ett bra Sverige. När man känner sig svag är det så himla mycket lättare att bara rätta sig in i ledet än att sticka ut. 
 
Men jag har bestämt mig att jag ska hitta tillbaka till den personen jag var innan jag kom hit och visa mitt rätta ja till den förmågan jag kan. 

I never let myself need anybody. Ever.

2012-10-21 | 18:40:31
Jag överlevde haunte house! Det tog oss ungefär en timma att åka dit. Jag va riktigt nervös i bilen och när vi stod i kön. Det var även massa "läskiga människor" som gick runt o skrämde folk i kön. Jag tog även kort med en! 
Jag gick 5 personen frammifrån. Dom framför mig blev skrämda hela tiden och min hand var sönderklämd av min vän som gick bakom mig haha Jag bara skratta hela tiden och var inte alls så rädd som jag trodde jag skulle vara. Jag hade en riktigt rolig tur! Väl hemma hos F så kollade vi självklart på skräck film! Kommer inte ihåg vad den hette men den va riktigt bra i alla fall! 

Haunted house!

2012-10-20 | 03:33:01
Åker snart iväg till haunted house med några vänner! Hoppas jag överlever..
Videon här nedan är en trailer till vart jag ska.
 

San Diego - Dag 3

2012-10-19 | 04:42:23
Sista dagen vaknade jag också tidigt. Köpte en kaffe och tog en promenad till hamnen för att läsa min goa bok med en kaffe i handen. Gick därefter tillbaka till hotellet, packa, checka ut och käka frukost med killarna. Blev goa amerikanska pannkakor med nötter i och sirap på! 
Efter detta gick jag och tjejerna till Seaport village vi shoppa lite, gjorde våra egna body lotions, min doftar waves och lavendel! Efter detta slappa vi i gräset o lyssna på musik. 
Vid 4 tiden mötte vi upp grabbarna och käka mat, jag tog en laxburgare! Så gott med fisk efter allt kött man äter här, speciellt kyckling!
Väl klara tog vi oss tillbaka till hotellet, hämta våra väskor. Åkte till flygplatsen och vipps, e timma senare landa vi i Phoenix. 
Hamnen vid Seaport Village
Mina ögon
Seaport village
"gammalt" Amerikanskt godis
dimman drog in över land o de blev faktiskt riktigt kyligt!
 
 
 
 

San Diego - Dag 2

2012-10-18 | 05:17:42
Vaknade tidigt för att gå ner till ett café precis brevid hotellet. Jag tog mig en kaffe och skrev ett par vykort till mina fina vänner hemma i Sverige. 
Efter detta gjorde vi iordning oss och gick för att äta frukost på ett bagel café. Därefter gick vi till en Italiensk marknad och kolla på massa fina grejer. Käkade lunch på samma restaurang som vi åt på dagen tidigare. Frammåt två tiden gick vi tillbaka till hotelet, packa badkläder och tog färgan över till Coronado ön. Denna gången tog vi taxi till stranden på andra sidan ön. Vi badade faktiskt i det kalla havet, ush! När vi var färdigbadade gick jag o värdsystrarna till en affär för att köpa matchande mjukisbyxor! Kvällen slutade med middag på en pizzeria men jag käka pasta! Somna även utmattad denna kvällen!
YMCA - The song you know!
Italiensk marknad. Sista bilden är gatumålning
Precis breve vårat hotell, nära o bra!
Efter kvällsdopp!
Våra snygga byxor ;)

I see the good things that come by

2012-10-17 | 02:54:06
Sitter här med min trogne vän/pojkvän/man/sambo Winston som alltid håller mig sällskap vart jag än är i huset Han brukar sova på min säng när jag är i mitt rum eller ligga i mitt knä när jag kollar TV. Dom andra katterna mobbar honom stackarn!
 
 
 
Har nu vart ute på en go power walk + lite styrka. Jag är inte mycket för att springa, blir uttråkad alldeless för fort tyvärr. Men gå kan jag göra i timmar. Så idag blev det 1 timma i området, går samma plana runda varje gång vilket börjar bli lite tjatigt nu men har inte så mycket val. 
 
Q & A 
 
frida Hej! så himla spännande att vara utbytesstudent! är själv superintresserad av att åka till usa ett år. mitt enda problem är pengarna. 
hur kunde du åka? fick du stipendium? var det lätt isf? hade du toppbetyg eller okejbetyg? (om du nu ens fick stipendium) 
jättetacksam för svar :)!
 
- Vad roligt, om du får chansen tycker jag verkligen du ska ta den! Pengar var mitt problem med. Mina älskade föräldrar har stöttat mig otroligt mycket med pengar. Jag fick dessutom ett stependium på 7000 kr om jag inte minns fel. Dock så tycker jag det var väldigt svårt att hitta stipendier att söka men med lite hjälp på traven gick de lättare. Kolla in denna sidan, jag tycker det var värt att betala lite pengar och inte behöva sitta timtal (vilket jag ändå gjort) för att hitta stipendier at söka. Mina betyg var okej när jag åkte. Hade några Mvg, VG och G. Jag har även jobbat och sparat de pengarna jag tjänat. 
Jag ska vara ärlig att säga at det varit tufft, inte lätt att tjäna ihop alla pengar man behöver för ett sådant här år. Dessutom blir det oftast mer kostnader än man räknat med, i alla fall för mig. Men jag gillar att kämpa för saker och det har jag verkligen fått göra! Här skrev jag även om hur jag fick ihop pengar. Hoppas verkligen att det löser sig för dig och att du får komma iväg!

San Diego - Dag 1

2012-10-17 | 00:20:42
Vi börja lördag morgonen med att packa det sista och gav oss iväg till flugplatsen vid 9 tiden. 
Vid 11.30 var vi ute från flygplatsen och letade upp en taxi. Det var ca 25 grader ute vilket var underbart! Vi kom till hotellet och lasta av våra grejer. Gick till en Italiensk restaurang en bit bort, i det italienska kvarteret, åt en underbat god sallad! 
efter detta mötte vi upp med två kollegor till min värdmamma. Vi åkte över till en anna ö och gick över den till andra sidan för att kolla till stranden. En lång men mysig tur! Väl klara så var klockan nästan 9. så vi tog färgan tillbaka och käka middag därefter stupade vi i säng! 
Här kommer bilder från första dagen i San Diego:
San Diego om kvällen
Typiskt Kaliforniskt? 
Hela gänget
San Diego på dagen
Jag o mina v-systrars hotelrum 

Be with someone who makes you happy

2012-10-13 | 07:07:52
Idag var sista dagen på youth academy, jag tycker det vi fått lära oss vart väldigt intressant, men att ha skrikandes 12 åringar runt om sig hela veckan har gjort mig sjukt trött.
Idag i alla fall, fick vi först lära oss om självförsvar och vad för "taktik" polisen använder när de kommer i närkamper. Jag tycker sånt e sjukt roligt. Fick även kommentarer från poliserna: "I wouldn't like to fight the swedish girl", "We should hire her" and "I put my money on the swedish girl in a fight" haha så det känndes ju ändå ganska positivt.
Imorgon bitti drar jag till San Diego och kommer förhoppningsvis tillbaka med massor av bilder!
 

You don't know how lovely you are

2012-10-12 | 07:39:57
Onsdag på Youth academy: 
Vi var på skjutbanan eller rättare sagt. Vi fick riktiga vapen som var utan kulor men med "luft tryck" så de "reagerade" precis som en vanlig pistol. Vi fick senarion där vi skulle agera poliser och fick så tala med skärmen vi kolla på och om det var nödvändigt skjuta the bad guy. Jag har aldrig förut rört ett vapen men jag lyckades ladda pistolen utan problem, jag sköt personen i bröstet 3 gånger och träffa 3. Polismännen som var med oss var väldigt nöjda med min insats vilket var väldigt kul att få höra! Efter det fick vi lära oss om narkotika, hur lätt det är att få tag på det, bli fast med det och hur det påverka.
 
Väl hemma komm S hit och vi blev upphämtade av B. Vi åkte till San Tan mall och kollade i affärer, hittade lite örhängen och sådär. Efter det åkte vi till en pizza restaurang och käka pizza, super gott! 
 
Idag på youth academy så fick vi lära oss om de olika gängen som finns i staden jag bor i, "bara" 8 stycken,, Väldigt intressant tyckte jag! fick även presentation av K9 vilket är polishundarna. 
Väl hemma somna båda värdsystrarna medans jag kolla på nya serien Arrow, sjukt bra! B kom o hämta upp mig vid halv sju så då åkte vi hem till henne o kolla The vampire diaries och beauty and the beasy, riktigt bra serier och så spännande med allt som hände i sesongens första avsnitt av TVD!! 
TVD!
 
Nu ska jag verkligen sova för är trött som tusan! 
 

If you never try, you'll never know

2012-10-10 | 01:12:38
Igår och idag har jag varit på Youth Academy, kommer även vara det resten av veckan. Igår gick vi igenom lite bas grejer och sådär, gick runt i polishuset och såg de olika delarna av det. Det är jag och mina värdsystrar + 10 st 12-13 åringar så igår var jag helt slut när jag kom hem haha. Idag var det bättre, vi var på S.A.U presentation, vilket är de de som arbetar inom SWAT. Så otroligt intressant, fick även demostrerat både igår och idag när de skjutit på olika mål. Jag provade en väst de använder när de arbetar och höll en sköld som ni kan se här nedan, de var inte lätta kan jag lova! Nästan lika stora som mig haha Jag vill även bli polis och helst jobba med FBI eller ngt liknande så detta var riktigt roligt och spännande! 
Hade även föreläsning av en forensics,, Sådan som tar fingeravtryck och liknande vid platser där ett brott begåtts. 
 
Q/A
Frida Om: hej jag, är själv påväg på utbyte nästa år och håller just nu på med allt pappersjobb. Så jag undrar vad du skrev i ditt personliga brev, och hurdana bilder du satt till foto collaget? hoppas du kan ge lite tips :)
 
- I mitt personliga brev skrev jag verkligen från hjärtat. Jag var helt ärlig med allt jag skrev, så som vad jag gör på fritiden, om min familj, jobb, skrev vad mina förväntningar var för året, inte "jag vill resa hela tiden!!" Men Så som, "träffa nya människor, prova nya sporter" Osv. Skriv precis vad du vill att människor som inte känner dig, ändå borde veta om dig och vad du skulle vilja veta om människor du inte känner. Foton jag satte upp va verkligen inga bra tycker jag. Men ett förslag är att sätta upp så nytagna bilder som möjligt,ej för lättklätt, med familj, vänner, djur om du har det, jobbkollegor, kanske i en miljö du trivs i, inte partybilder. 
 
 
clara Om: Är high school i usa som på filmer? Lite klassisk fråga kanske men uppstår cliqsen som är så vanliga med dom superpopulära och nördar etc.
 
Jag pratade med min Amerikanska värdsyster om detta och jag kan verken säga ja eller nej. När fotbolls sesongen är igång så är det fotbolls killarna som är de populära, när softboll kommer igång är det softboll tjejerna som är populära.
Beroende på hur man är som person och vilka man umgås med så är man "populär" eller "ej". I mina klasser känns det som att alla pratar med alla, man kan få en känsla av att vissa är mer populära än andra, men jag har inte sätt det alls lika tydligt som man ser det på filmer.
Jag blev faktiskt väldigt chockad, på ett bra sätt, i min dans klass. Det var en tjej som verka ganska kaxig och som inte verka bry sig om andra. Och en tjej som var utveckligsstörd som vi har i våran dansklass. Denna utveckligstöra tjejen var kvar i omklädningsrummet. Den då "kaxiga" tjejen erbjöd sig att gå och prata med henne och få med henne in i klassrummet. Det jag vill komma till är att Amerikanare är mycket mer hjälpsamma och ser inte ner på personer med hiner på samma sätt som jag många gånger sätt Svenskar göra. 

There are so many kinds of beautiful

2012-10-07 | 20:39:34
Jag vill skriva och berätta om hur jag har det, men så himla svårt att veta vad man ska skriva? Jag minna att innan jag åkte så fråga de som va iväg samma sak. Jag ville veta allt, allt som var ointressant för dem var intressant för mig som var hemma. Så min fråga är, vad vill ni veta? Vad jag bär för kläder, vad man pratar om med familjen, vad man gör en helt vanlig söndag eller något annat roligt? 
 
Jag har varit bortrest i Kalifornien en veckan nu, eftersom vi var i den "bergiga" delen av Kalifornien tycker jag inte det var så stor skillnad från Arizona. Det jag märkte var dock att det var mer palmer och mer grönt haha Har i alla fall haft en underbar vecka med massa nya upplevelser och bara kunnat slappna av och ligga vid poolen. Att hänga vid pool kanten och läsa bok är min nya favorit sysselsättning, synd att vi inte har en pool här hemma dock. 
 
Jag har även under varje dag denna veckan gymmat, gud vad jag saknar att gå till gymmet och crosstraina eller lyfta vikter! Visst, lag sport i all ära men att göra precis vad man själv vill, i sin egna takt och hur mycket man vill, det är underbart! så kommer jag inte med i Fotbollslaget, som är nästa sport på schemat, kommer jag börja gå till gymmet, vet inte riktigt vad jag är mest taggad på. Jag köpte även nya tränings kläder och tränings skor, det gör det hela mycket roligare med! Känner man sig snygg blir det lättare och roligare! Älskar känslan av att känna mig fit! 
 

Kiss me if I'm wrong, dinosaurs still exist right?

2012-10-06 | 07:54:32
Här kommer bilder från den senaste veckan!
Palm Desert
Not far from this place
Nästan som Liseberg, toppen va det!
Shopping
Hotellet
Jag o mina v-systrar
Utsikt från restaurang vi åt vid idag
Underbar efterrätt
Underbar kvällshimmel!
 
 
 

I'm not perfect. Never have been, never will be.

2012-10-05 | 08:24:00
Sammanfattning av de senaste veckan som vart full rulle från morgon till kväll.
 
Förra fredagen direkt efter skolan åkte jag till IKEA ca 20 min från där jag bor för att möta upp 20 andra utbytesstdenter för en weekend med dem. Vi åkte i två stora bilar och börja våran 4 timmars resa mot Grand Canyon. Vi åt middag på Chillies på vägen, riktigt gött! Väl framme var det faktiskt riktigt kallt haha ca 20 grader tror jag.. Vi bodde på ett mysigt lodge, jag bodde med vå tjejer från norge och en från tyskland. Vi kom fram vid 10 tiden och somnade med en gång. Vi gick sedan upp dagen efter kl 6 för att göra oss klara för frukost och resa mot Grand Canyon. Så kl 9 började vi vår vandring ner för Grand canyon! Helt otroligt vackert var det. Det tog två timmar, 3 miles ner sedan var det lunch. Det var ganska varmt i solen men så länge man höll sig i skuggan funka det fint. 
 
Jag och tre andra tjejer börja vandrigen upp och 1 1/2 timma senare var vi upp. Det var ganska lugnt i början men när vi kom halvvägs blev det riktigt jobbigt då luften blev "tyngre" ju högre upp vi kom. Väl uppe kolla vi på en indian dans sedan vandra vi längs kanten på Grand Canyon, älskar att vara höjdrädd! 
 
När vi var klara vid fem tiden börja vi vår resa mot Williams, staden filmen bilar är inspererad ifrån. Riktigt mysig stad och helt klart den mest Amerikanska staden jag sätt. Vi käka middag på en 60's restaurant, sov på motell med 2 norskor, prata svenska vilket känndes väldigt ovant. En sak att göra det över skype men att prata med någon face to face vart annorlunda. På söndag morgon gick vi upp, käka frukost och gick runt och fotade i staden. 
 
Vid 10 börja vi färde hemmåt. Stannade på ett par ställen så som Flagstaff, otroligt fin stad, blev helt förälskad i den! Sedona, sjukt fint med alla röda klippor. Körde även igenom en skog som såg ut som den ifrån The Twilight movies. 
 
Väl hemma blev det att tvätta och packa om för på måndagen åkte vi hit till Palm Desert. Vi kom hit vid 5 tiden på måndagen och då gick vi direkt för att gymma sedan bada i poolen. På tisdagen åkte vi till Knott's berry farm vilket är ungefär som Liseberg fast mindre. Det var väldigt trevlig, var där från öppning till stägning, blev blöta och super varma i 40°c. När vi väl kom hem gick jag ner till poole  och simmade ett tag, även en sväng i Jacuzzin, underbart! Igår börja dagen med gym, efter det blev det shopping hela dagen. Och idag har jag gymmat och legat vid poolen. Var även på bio, "Hit and run", galet rolig film, mycket bättre än jag trodde den skulle vara. 
 
en lite sammanfattning av de senaste dagarna med full rulle! Här kommer bilder med! Bilderna vill inte vara med mig idag så de får bli små!
Grand Canyon (Bilderna gör inte platsen rättvis, jag tappa hakan när jag såg platsen. även om jag sätt bilder av den tidigare).
Grand Canyon
Efter lyckad vandring
Indian dans.
Grand Canyon
Williams 
Tyska pojkar.
Williams
Flagstaff
Flagstaff
Sedona!
 

RSS 2.0