Last day

2012-09-28 | 08:16:12
Idag var sista träningen med laget. Riktigt tråkigt faktiskt för tjejerna i laget är otroligt tevliga! Vi tog även lagfoto så att jag och N har foton på oss alla (Vi är bortresta när de riktiga lagfotona tas). Ficka även måra matchtröjor! Toppen att få dom när sesongen är över ;) haha Men dom va väldigt fina i alla fall. Redan har en del av året redan gått över, nu är jag helt klar med badmintonen och satsar på soccer next!
Här är det goa laget, känner att min hårfärg inte riktigt passar in,,? haha
 
Imorgon drar jag till Grand Canyon med min amerikanska organisation. Ska blir så sjukt roligt att hänga med utbytesstudenter. Känns som att man delar så mycket med dem för de är liksom i samma sists som du är och delar många tankar med dig. 
 
  • Maria Om: 2 Months!
    Hej, kan du säga fördelar och kanske om det finns nackdelar med att bo med en annan utbytesstudent? :)
    - Fördelar är väl att man har någon som förstår vad man går igenom och delar liksom upplevelser med. Man kan säga saker till dem och de förstår vad du menar, t.ex. Om man tycker ngt är väldigt annorlunda. Kan vara svårt att förklara det för en i värdfamiljen.  
    Nackdelar kan vara att det lätt blir en kamp om "mest uppmärksamhet", vilken familjen gillar bäst osv. Även att man kanske inte tar tag i problem när man väl har någon "imon familjen" att prata med som förstår en. 
    Dessa är saker jag kan tänka mig är för och nackdelar, dock säger jag inte att läget är så för mig. Jag har en väldigt bra rellation med min utbytessyster, tycker jag i alla fall. 
     
     
    Alma Om: Imagien all the people, living life in p...
  • hehe vad kul med den där babyn! ;) Känns verkligen som i alla serier när tjejen alltid blir ihop-parad med sin crush/sitt ex och så ska de ta hand om babyn tillsammans haha ;-)
    - Haha ja babyn va kul. Saknar faktiskt lilla April emellanåt. Haha ja, det är som i filmer! 

I see the good things that come by

2012-09-27 | 02:35:00
Denna veckan är sista veckan av the first quarter och slutar det med 5 A och 1 B. Vilket jag känner mig väldigt nöjd med, eftersom mina betyg inte ens räknas. Det är även sista veckan av badminton vilket känns vädligt tråkigt. Hade sista matchen idag, vi vann så det va riktigt gött! Imon är sista träningen med jaget med. Nästa quarter blir et förhoppningsvis soccer.
Nu ska jag packa för Grand Canyon i helgen! 
 
 
 
Bilder är från min weheartit  som får mig att tänka på USA!

High school, Homecoming, 2012!

2012-09-24 | 06:28:41
Igår va det homecoming. Började med att vi möttes upp hos F sedan åkte vidare till R. R's mamma hade bjuit in vänner som fixade våra naglar, här och smink, riktig lyx! Efter att vi var färdiga med detta åkte vi till en restaurang och åt go middag och tog foton! 
 
Väl i kön in till homecoming dancen så är det ej tjej som spyr. Sedan ramlar och faceplantar. Jag kände att det redan kändes typiskt "high school", så som man har hört om det. Kvällen var annars väldigt rolig! Det var otroligt mycket människor och i stort sätt alla dansade, men ut över det känndes det som ett högstadiedisco ungefär! haha När det var "tryckare" dansa alla med armlängds avstånd, men när annan musik spelades så grinda alla, hmm lite annorlunda! haha Efter dansen åkte vi hem till F och käka popcorn och kolla paranormal activity 2, dock somna jag innan första scenen var över haha
 
Dagen idag börja med american pancakes, sedan slappa och tjöta vi en massa! Efter ett par timmar av det bestämde vi oss för att gå på bio så blev "the house at the end of the street", det är en skräckfilm men tycker faktiskt den var sjukt bra och inte alls så förutsägbar som filmer brukar vara! Efter det åkte vi hem, och jag åkte vidare med min värdmamma till wallmart för att handla nödvändigheter! Nu sitter jag i soffan framför en film med ben&jerry's! Skola imon igen, bara en vecka kvar sedan blir det lov och massa roliga saker på g! 
 
Här kommer bilder från igår!
Hår och smink klart. Jag och min tyska v-syster
Middag - S, N och jag
Middag - N och jag
S från Finland!
So American to stand in the stairs!
Gänget!
Mina är de guldiga!
Jag och S!
Här kan ni även se bilder ifrån homecoming dansen -> 
Vill även säga grattis till en väldigt viktig person som fyller år idag!
Grattis till Ivan, 98 år! Mannen i mitt liv ;)
 
 

 

2 Months!

2012-09-22 | 09:10:19
Idag var det två månader sedan jag och Nathalie landade här i AZ, USA. Det har varit en berg och dalbana med mycket känslor. Men just nu är jag i toppen på berg och dal banan och ser fram emot otroligt mycket nu den kommande månaden och har något alldeless speciellt som förhoppningsvis väntar när jag kommer hem till Sverige igen! 
Jag och Nathalie, Tyska utbytesstudenten!
 
Jag älskar att ha saker att länga efter. Om jag har saker att länga efter så ser jag alltid frammåt. Även om jag vet att det är tungt för tillfället har jag ändå något längre fram som jag längtar efter. Jag skulle inte vilja ha allting, få allting serverat på silverfat precis när man vill ha det. Visst känner jag så många gånger. Men det är ändå kampen efter någonting man vill som gör det så mycket mer värt att få det i slutändan! Detta året tillexempel, jag har jobbat i två år för att få göra detta året. Att sedan se att man faktiskt klara det, med hjälp av andra, inte helt beroende av andra, gör det så mycket mer spännande på något sätt. 
 
Idag hade vi även homecoming game! Sådan sjuk stämning! Efter underläge så tar vi poäng i sista minuten och vinnen matchen! Sån sjuk känsla där alla är så otroligt engagerade och stöttar sin skola! Älskar detta med high school! Imorgon blir det homecoming och förhoppningsvis en himla massa fina bilder!
 
Här kommer även en underbar på mig o min amerikanska v-syster! haha 
 
 

Smile, you are beautiful

2012-09-21 | 04:40:00
Ännu en dag har rullat förbi! Redan torsdag och snart är denna veckan också över! Tiden går så himla fort. Imorgon blir det homecoming game, lördag är det homecoming! Nästa vecka får vi höst lov och då är fullspäckat schema!
  • Grand Canyon 
  • Palm Dessert (Palm Spring) 
  • Youth academy 
  • San Diego
Jag kommer få uppleva så sjukt mycket och längtar så galet efter att få besöka alla dessa platserna! Igår var det superheroday i skolan, fick dock ingen bild på det :/ Men idag var det träningsdag! Jag körde fullt ut på Rosa och svart! Rosa jacka, svart/rosa byxor, svart/rosa skor & Svart/rosa hörlurar! Haha
Nathalie, Jag och Francesca! 
 
Vi hade även martch igår och idag, förlora igår och vann idag om jag minns rätt. Dock var jag ute o träna och gjorde utfall i tisdags, inte något jag brukar göra vilket resultera i rejäl träningsvärk och att jag knappt kunde röra mig på plan! Haha, men jag vann i alla fall mina matcher både igår och idag trots det! 
 
Nu taggar vi för Basha dag imorgon och även homecoming game! Go bears!!
 
 

...And then I met you

2012-09-19 | 06:32:36
De senaste dagarna har varit fullspeckade. I lördags va de födelsedagsfest hela dagen och kvällen så sjukt galet mycket mat och trevliga människor! 

Att man alltid hänger i köker!
 
Outside Movie! - 21 Jump street!
 
Red party cup!
 
Hela gänget! 
 
Happy birthday!
 
De hade photo booth med, bilden ville inte vrida sig,, men snygga va vi i alla fall!
 
I söndags va vi ute och handla skor till homecoming, sedan åkte vi runt och gjorde lite ärenden! På kvällen chilla jag och min värdmamma framför bridesmaids med kex och ost! Den bästa osten som fins här är pepper jack cheese! Så galet, sjukt gott! 
 
Denna veckan är spirit week, vilket betyder att man klär ut sig varje dag! Igår var det life guard, dock hade jag inget rött så kunde inte delta! Igår va det bara full rulle hela kvällen med läxor, middag (gjord av mig) sen va det bara att stupa i säng!
 
 
Men idag så var det pjamas day vilket jag mer än gärna deltog i! 
Snyggingarna!
 









Dream is a wish your heart makes

2012-09-15 | 21:31:00
Förlåt för dålig uppdatering men boggandet ligger inte riktigt högst på min lista för tillfället, kommer nog igång med det snart igen dock. 
 
Igår hade vi fundraiser för badminton laget. Det kom faktiskt många fler än jag trodde! Vi spela badminton i flera timmar och skratta o hade roligt! Väl hemma lagade jag middag. Klyftpotatis med kycklinggryta,, Åhh vad jag saknat lagad mat och tusan vad gott det va om jag får säga det själv haha! Sen gick vi över till en granne och var barnvakt, somnade med en gång och vakna igen när vi gick hem,, 
 
Idag blir det födelsedags kalas! 
 

Lunch @Basha!
Nate gick All in! haha

Badminton för fulla muggar!
Sjöng gjorde dom på plan med ;)
Badminton tränarna vann som vanligt ;) haha

Imagien all the people, living life in peace

2012-09-13 | 06:25:00
Dålig uppdatering från min sida men varit fullt upp hela veckan. Måndag hade jag skola, sedan träning och sist var jag med min värdsyster hos hennes vän där dom gjorde en redovisnings video, sjukt roligt!
 
Igår hade vi bara match efter skolan och vi förlora tyvärr :/ 
Idag va jag i skolan som vanligt och hade historia test. Fick reda på att vi skulle ha det, igår, så det gick inte särskillt bra, men vad gör det när jag endast behöver ha C! 
Var även på möte för skoldestriktet där de presentera oss för alla andra utbytisar och välkommna oss till Chandler. 
Här är gänget, ingen annan från Sverige men en massa från Tyskland!
 
Q: Har du spelat badminton tidigare, typ hemma i Sverige?
A: Inte spelat annat än på idrotten i skolan, vilket bara e någon gång per år, så inte riktigt. Men det e kul!
 

Another day in heaven!

2012-09-09 | 17:07:00
Då var lördagen avklarad med baby också. Natten mellan fredag och lördag vakna babyn kl 12 så höll jag på att mata den och vaggade henne i 40 minuter, mina armar var döda efter det. Så kl 01.40 kom jag i säng igen. Sedan vakna hon igen kl 3 och då tog jag hand om henne till 4.30 sen fick jag sova ända till kl 8. Hon var även väldigt lugn under dagen, var på pizza party för en söt 5 åring som fyllde år. Hon var allt duktig haha 
 
Mumma med Pizza!

Födelsedagsbarnet och hans syster!
Födelsedagsbarnet. Tårtan är gjord av hans otroligt kreativa mamma!
 
På kvällen gick jag, mina värdsystrar och Sanni (en finsk utbytesstudent som kom och hängde med oss igår), till en resturang i närheten för att äta middag. Självklart ville babyn att jag skulle byta blöja mitt på vägen, det är inte som andra barn där man kan byta den när man kommer fram om det är 5 min kvar. Denna babyn börjar skrika efter 10 sekunder om du inte gör ngt! Mitt i allt så tappar jag tydligen babyns huvud och hon börjar gallskrika vilket betyder att man bara kan vagga henne. Så min amerikanska värdsyster tog henne och gjorde det. haha 
 
Resten av kvällen sov hon i stort sätt. Hon vakna vid 1 och jag behövde bara byta på henne, lika så vid 4 sen vakna hon nyligen och ville bli matad. Jag har alltså haft en lugn och skön natt, får se vad hon har att bjuda på idag!
 
Dagen kommer spenderas hemma med plugg och film.

Keep calm.

2012-09-08 | 06:42:11
Idag tog jag hem låtsasbarnet som jag ska ha över helgen. Jag har en klass som heter early childhood education. Vi lär oss alltså om barns utveckling. Ett av projekten är att ha en "nyfödd" bebis hemma över helgen. Så idag tog jag hem fejkbabyn som jag döpt till April Therese Ahlberg ;) Barnet satte igång kl 15 och jag kan lungt säga att jag redan är trött på det.. Jag har burped (vet inte översättningen) ungen till och från i 4 timmar nu så är lite trött. Förut satt jag i en timma i sträck. Burped är alltså när man "klappar" barnet på ryggen så att det ska rapa..
Annars har det inte hänt så mycket. Vi vann även matcherna igår vilket betyder att vi vunnit tre skolor i rad! Idag blev det ingen träning, vilket nog var ganska bra med barnet o allt. Idag hade jag även 4 quizez och 1 redovisning, så hoppas jag kan få någon timmas sömn inatt. 
this is my baby!

If this love only exists in my dreams, don't wake me up

2012-09-06 | 04:51:03
Tänkt bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever! Händer inte så mycket för tillfället. I måndags var jag och shoppa med min tyska värdsyster hela dagen, så skönt att ha tid på sig att shoppa! Det var labor day här vilket betyder att vi var lediga i måndags. Jag hittade en homecomming klänning och skor, dock så passar inte skorna ihop med klänningen så får hitta ett par andra! (Jag klagar inte att ha garderoben full med klackar :P). Köpte massa annat både nödvändigt och onödigt! Igår och idag har vi haft matcher med badminton laget. Igår var det hemma och idag var det borta matcher, laget vann både igår och idag, allt blir så mycket roligare när man vinner! 

It's still real life, not a dream.

2012-09-02 | 21:25:46
Verkar som att många fått en bild att att allt är som en en dröm för mig här hela tiden, vill bara förtydliga att det är en vardag här med. Dagarna går upp och ner, första veckan var väldigt jobbig för mig och jag hade mycket hemlängtan. Vissa dagar är allt toppen och grymt bra, men andra dagar är man på botten och vill bara sova hela dagen. Skolan är för mestadels lätt men för mig så har historia lektionerna varit väldigt svåra. Jag kan inte saker som de som levt i Amerika hela sitt liv kan, det är svårt att försöka komma in mitt i och kunna allt som alla andra kan. Det har varit väldigt svårt att försöka hitta människor att hänga med utanför skolan och det tar väldigt mycket på en själv och ens självkännsla. Man försöker hela tiden men får inte något tillbaka. 
 
Men jag kämpar på, för detta året ska bli minnesvärt som ett av de bästa i mitt liv! 
 
 
Några av dessa grejerna har jag redan uppnått bara genom att åka hit, andra vet jag att jag kommer att få uppleva.

First game!

2012-09-02 | 02:40:00
Igår var första fobollsmatchen jag var på! Det har riktigt roligt och riktig high school spirit! Vi stod i mitten där alla står upp och hejar hela matchen. Så fort någon satte sig ner sa dom till att alla skulle stå upp haha. Vårat lag vann matchen så det var riktigt roligt. 
Sanni & Nathalie, våra fina senior '13 t-shirts! 
Jag taggar inför första fotbolls matchen! 
GO BEARS!

RSS 2.0