Status: Single. But my heart belongs to You.

2013-02-09 | 17:36:09
Ännu en helt vanlig vecka har passerat. Förra helgen var det ju super bowl! Blev att åka hem till ett par vänner, äta massor av god mat och hejja på san francisco! Tyvärr förlora dom ju,, men det var ändå en rolig match! Vi var inte hemma förän sent så det blev att göra klart läxorna sedan gå o lägga sig. Veckan har varit riktigt lång och seg, tror det är första helveckan sedan vi började igen efter lovet!
 
Min tyska värdsyster har börjat med Friidrott nu så denna veckan har ja o min Am. V-syster åkt till Starbucks varje dag för att fördriva tiden, hittat nya favoriter på menyn! Har även tränat varje dag. Har ju varjde dag 2 timmar träning i skolan (Dans/gym) Sedan springer/power walk(ar) jag nästa varje kväll.
Är rädd att jag ska bli lat nu efter att fotbollen är slut. Min kondis innan fotbollen börja var inte bra alls. Så nu efter när den är mycket bättre är jag rädd att jag ska tappa den om jag inte håller det uppe. Konditionen är till och med så bra att jag sprungit milen ett par gånger. Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle klara det. Men tack vare att min tränare vart a pain in the but så har jag förbättrat min kondition något otroligt. 
 
En av mina största rädslor innan jag kom hit var att jag skulle gå upp i vikt. Och upp i vikt har jag gått, men bara några kilon och det mesta av det är muskler. Jag tränar just nu mest för att jag heller kommer hem och folk är "Wow, hon har blivit FIT"! Än att "Wow, hon har verkligen lagt på sig. Aja det var ju i Amerika hon var".
Jag innan min sprigrunda på 6 Km igår.
 
För faktum är att amerikaner i tonåren här är så mycke mer aktiva med sporter än hemma i Sverige. Eller jämfört på min skola eftersom det inte är något sport gymnasium. Jag tycker det är fel att säga att alla Amerikaner är tjocka och att det är den bliden vi har av dem. Visst det är tjocka Amerikaner men det finns tjocka Svenska med. Tråkigt när man kommer till ett ställe där sport är en stor del och det man hört om den platsen är att folk är tjocka och lata. 
 
I veckan fixade jag också pedikyr och manikyr! Himla skönt att få bli lite ombysslad ibland ;)
 
I onsdags var det ocså 200 dagar i staterna. Kan verkligen inte förstå hur fort tiden går och om bara ett par månader är allt över. Vissa människor här kommer jag sakna galet mycket! 

I like the smell of rain.

2013-02-01 | 02:34:52
Sitter här i soffan i mörkret och lyssnar på musik. Jag färga håret för en stund sedan. Kom på att Amerikansk hårfärg inte är lika stark som Skandinavisk. Mina rötter är oranga så ska färga det igen på lördag troligtvis. Man brukar ju säga att man ska äta choklad o glass när man har kill problem, jag kör på cholkad o glass när jag har "hår färgnings" problem! 
 
Inte van vid att sitta hemma hela eftermiddagen och inte göra något. Eftersom jag sprang 1 mil igår och hade ett 2 timmars killig pass idag på gymmet kände jag att jag kunde vila från sprigningen, kroppen värker så tror de tkan vara en bra idé! Ikväll blir det serier, weheartit och kanske fixa naglarna! 
 

RSS 2.0