Wake up and live.

2013-01-31 | 05:59:02
Hejsan Goingar! Glömde helt av att berätta om lördagens äventyr. Jag var iväg med ett par människor från min Am. organisation och spelade paintball! Tanken var att vi skulle vara utomhus, kl 10.00am och betala $50 (320 kr). Så blev det inte riktigt. I Arizona, där det ALDRIG regnar så var det självklart världens oväder denna senaste helgen! Så vi fick flytta det till kl 12.00pm inomhus och lyckades få ett bra deal och betalade bara $15 (95 kr)!
 
Jag var först jätterädd. Men när jag väl kom in i det var det otroligt roligt! Blev bara träffad 2 gånger och har fina blåmärken efter det men det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Efter att ha spelat i ett x-antal timmar med pauser emellan blev det att åka hem för myskväll med pizza och donuts! 
 
 
 
Denna veckan har jag haft massa plugg och prov/inlämningar. Idag sprang jag även 1 mil igen på alldeless under 57 minuter. Det var otroligt jobbigt idag men jag gjorde det med ett par korta stopp så det funkade. Efter det blev det ett varmt bad, otrolig träningsverk i hela kroppen efter gympasset igår då vår tränare körde kol på oss. (Är det så man säger? Kommer inte ihåg uttrycket) Det var jobbigt som tusan i alla fall ;) Nu ligger jag i sängen och ska sova superduper gött! Skolan och 2 timmar gympass väntas imorgon ;) Ha de gött så hörs vi förhoppningsvis snart igen!
 
 
 
 

I'm going to miss you guys!

2013-01-26 | 07:08:00
 
Denna veckan var sista veckan med fotbollen. I början av sesongen och säkert en vecka sedan trodde jag aldrig att jag idag skulle sakna det fina laget. Men igår när vi hade senior night brast det. På uppvärningen sa en senior, som vanligtvis är lagets clown och aldrig pratar alvar, ett fint tal och i stort sätt hela laget börja gråta. Sedan så var det själva "sermonin", vi fick, krona, blommor, tutu, fina skyltar och massa mer! I alla andras seniors föräldrar gick ut med dom på planen men eftersom att mina är i Sverige ;) och min värdmmama jobbade och mina värdsystrat tyckte det var "pinsamt" att gå ut med mig på plan. Men min sports medicine teacher/athletic trainer sa snällt ja när jag frågade om han kunde gå med mig, så jag var i alla fall inte helt ensam. 
Suddig bild dock. 
 
Detta var sisa matchen med mitt kära lag, som vi tyvärr förlora mot serieledarna. Efter matchen så var det gråtkalas igen, så himla tråkigt att fotbollen är över, önska den höll på ända tills skolan sluta! Vi var ju även på gränsen att komma med i playoffs men tyvärr så hamna vi precis utanför. Vårat lag hade svårighetsgrad 11 om man jämför med alla lagen, alltså hade vi det svåraste schemat. Dem som kom under oss hade 8.. Jag är ändå stolt över laget att vi tog oss igenom sesongen med stolthet och hade en vinnande sesong vilket vår skola aldrig har haft! Vi vann ju även en cup för inte så länge sedan! 
Delar av laget!
Jag och Kayla igår! 
Några av de fina sakerna jag fick!
 

It feels so good!

2013-01-21 | 07:21:00
Dagen började som en helt vanlig söndag! Kollat på serier hela dagen och gjort läxor. Kollat en serie som heter Terra Nova, väldigt spännande och bra! Vid 6 tiden så bestämde jag och min v-syster oss för att gå ut och ta en springtur. Vi sprang 4 km tillsammans. Det kändes otroligt bra, igen värk i benhinnerna eller någonting så tänkte att jag tar ett extra varv (4 km). Det slutade med att jag sprang 1 mil! Aldrig hänt förut så det var väldigt roligt. Trodde aldrig i mitt liv att jag någonsin skulle orka springa en mil. Otroligt tacksam för min träna som varit otroligt strikt och fått oss springa en massa under fotbolls sessongen. 
Nu somnar jag nöjd o glad för ännu en fotbollsträning i morgon bitti! 

You were born an original. Don't die a copy.

2013-01-17 | 05:03:17
Igår hade vi match och det var bara 0°c ute. Spela med shorts och t-shirt, det var kallt kan jag lova. Mina händer var isbutar och det första som händer när jag kommer in på plan är att jag blir trampad på mitt finger, kände dock inte så mycket smärta så mina fingrar var is.. hehe Sedan blev jag efter hand sparkad på båda mina shin splints så efter matchen kunder jag knappt ta mig till bilen haha Vi vann i alla fall matchen med 3-0. Nu har vi bara 4 matcher kvar i serien och måste vinna minst 3 för att gå vidare till states, håll tummarna för oss!
 
Idag var det en helt vanlig onsdag precis som alla andra onsdagar. Jag gick i skolan, hade lunch kl 10 men hungrig som jag alltid är käkade jag lunch. Känns som att det är alldeless för tidigt men står mig ändå ganska bra tills skolan slutar 14.14. Efter skolan hade jag träning och det var faktiskt varmt ute idag! Hela 17°c skulle jag tro. Träningen går bra men jag har shin splints vilket jag tror är benhinne inflamation, detta göra att jag har ont när jag både går och springer. Försöker tejpa och det hjälper oftast men efter gårdagen va jag ganska sore i mina ben. 
 
Ska verkligen försöka börja att vara nyggit, inte alltid så lätt när man ser chips o kakor när man kommer in i köket efter att inte ätit på 8 timmar haha Men idag blev det en himla god middag! Broccoli, morötter, solrosfrön och äggröra gjord på endast äggvitor!
 
Glömde berätta att jag hittade knäckebröd här om dagen på world market, Mumma! 
Kan inte förstå att det redan snart är slutet av januari och 6 månader har gått förbi. Tiden rullar på kan man lugnt säga. 

Stany strong.

2013-01-13 | 20:41:09
Tiden rullar på här borta i Staterna. Det är söndag igen, imorgon blir det andra veckan i skolan för vårterminen. Min fotboll tar snart slut. Väldigt tråkitgt att den är över men jag har haft en underbar tid med mitt lag. Söndagen spenderas som vanligt med läxor, film och idag blir de även cosmopolitan läsning med en kopp te! Om en vecka har jag varit här i 6 månader, bara 4 kvar. Känns som att jag har så mycket mer att se men kan inte sätta fingret på vad. 
Kan ju även meddela att det är otroligt kallt här i öknen för tillfället. Det har gått ner under 0 grader celcius denna helgen, det kallaste på 20 år! 
 
Skypade även idag med först mina föräldrar och sedan med min saknade o älskade vän som flyttat till London för 6 månader! Så roligt när man får prata med sina nära o kära o se hur dom har det. 

I love bubble wrap.

2013-01-11 | 04:48:55
Nu har skolan börjat igen och det är lite ändringar i schemat igen. Först var vi tvugna att byta historia lärare. Gillade Mr. Peterson som jag hade förra terminen, även om han gav mig a hard time så var han väldigt snäll och trevlig och väldigt bra på att lära ut. Den nya läraren har jag bara träffat en gång men hon värkar väldigt trevlig. Hon är runt 30 och verkar ha ett bra upplägg på lektionerna.
Jag bytte även ut Grafisk Design mot weights. Idag var första riktiga lektionen och det var tugnt efter att inte ha varit på gymmet på 6 månader. Vi har klass 1,3,5 på torsdagar och 2,4,6 på onsdagar, varje klass är 2 timmar lång. Så på dagens lektion börja vi med att hoppa hopprep som uppvärmning. Efter det gick vi in och körde bänkpress. Jag måste helt ärligt anstränga mig för att skriva här på tangentbordet haha o tvätta håret ska vi inte prata om. Efter det gjorde vi:
Skivstång: rep.24/17/5/12/10/8/6/4/2: La på vikter efter hand
utfall med skivstång + vikt rep.12/10/8
squats med skivstång + vikt rep.12/10/8
Jämfota hopp upp på bänk rep.8*3
varannan fot/hopp på bänk rep.8*3
Indianhopp på bänk rep.8*3
 
Efter det avsluta vi klassen med en liten spring runda. Det hela tog 2 timmar så ni kan ju tänka er att de va en del för att vara första dagen! Men jag hade roligt och ser fram emot att bli starkare! haha
Detta var skolans sista lektion. Efter vila i sådär 30 min var det fotbolls träning, självklart skulle vi springa. Vi gick till springbanan och började med enkel jogging ett varv. Sedan:
Runda 1: 1 varv på 1 min 35 sek
Runda 2: 1 varv på 1 min 45 sek
Runda 3: 2 varv på 4 minuter
Runda 4: 100 meter sprint 4 gånger
 
Efter detta hade jag träning i 1 timma och 30 min. Nu ligger jag död i sängen och ska nog sova snart så kroppen får vila upp sig för morgondagen. Då bilr de dans 1 timma, gym 1 timma och träning 2 timmar! Ser konsting nog fram emot det! 
Oj blev visst ett inlägg om bara träning haha Men det är vad som händer här för tillfället, har inte tid för på mycket annat.
Saknar er alla där hemma något otroligt och längar till dagen då jag får krama om er igen! 

I Can And I Will.

2013-01-05 | 21:03:00
Har helt glömt av att berätta en grej! I förra veckan + måndag spelade jag cup med mitt lag och vi vann! Sedan fotbollsprogramet börja på denna skolan för ett par år sedan har vi aldrig vunnit någonting så detta var väldigt stort för oss och det var sjukt roligt att få vara med om!
Nu är det inga mer cupper, bara seriematcher och den sista är 24 Januari. Om vi vinner nästa alla resterande matcherna (vilket vi kan göra) så kommer vi gå till states! Så sjukt spännande och roligt att få spela med Basha Soccer Girls! Vi har många bra spelare och jag tror verkligen vi kan klara detta.
Dom kallar mig för lagets cheerleader för jag sitter alltid och skriker en massa under matcherna och varje gång jag gör mål skriker ja på svenska. Roligt att i alla fall ha sin plats i laget haha 
Jag är Nr 7
 
Jag har även fått för mig att när jag kommer tillbaka till Sverige ska jag börja med Crossfit! Jag gillar att träna, utmana mig själv, bli starkare och se resultat på min träning. Jag har inte rikigt kännt att jag fått det när jag bara gått till gymmet, inte haft något ordentligt "upplägg".
 
Så crossfit är i stort sätt detta:
Om jag lägger ner energi på det tror jag det kan bli riktigt roligt! Får se om jag känner likadant o sådär 5 månader när jag kommer hem. 
 

Julafton

2013-01-02 | 18:57:21
Här kommer bilder från julafton!
Julbord ala Amercia!
Svenska julköttbullar, dom smaka bätte än dom ser ut!
Jag och tyska värdsystern 
Sepnderade kvällen framför detta!
 

RSS 2.0