9 months, Prom week, 6 Weeks left.

2013-04-24 | 06:16:45
I sondags var det var 9 marnads dag har i USA. Kan inte forsta att jag varit har sa lange redan, kanner att jag ar redo att komma tillbaka till Sverige snart. 
So Prom week, pa lordag ar det alltsa Prom och da har vi sjalvklart spirit week. Idag var det PJ day, (Alla Junioroer hade test sa jag gick bara i skolan fran 11.50-14.14 himla gott!), imon wokout clothes, tordag vet jag inte och fredag dress up. Planerna for prom ar att ga med ett par tjej kompisar; ta bilder, middag och sadar. Kommer slanga upp bilder fran det i nasta vecka, (om jag kan fa till nagra fina). 
Om 6 veckor och 2 dagar ar jag i sverige. 
Var pa 9 ars bowling kalas i sondags med, super trevligt!
 
Btw. skicka garna en kommentar om det ar nagot ni undrar eller bara vill saga, alltid roligt med lite respons! 

Sometimes it's smallest decisions that can change your life forever.

2013-04-20 | 08:08:34
Fredag igen. Veckan har som vanligt bestatt av skola och traning. Vardagen har ar ganska annorlunda jamfort med hemma i Sverige, for mig i alla fall. I sverige kunde jag pa en dag go i skolan, fika med vanner, trana, plugga och jobba. Har gar jag i skolan, gor laxor, ater, tar en tupplur och tranar. Vardagarna blir ganska langa och darfor fyller jag dom garma med traning.
 
Kanns skont att komma hem fran USA och veta att man inte har laggt pa sig, utan blivit mer fitt och fatt bra kondition, det trodde jag inte nar jag kom hit att jag skulle aka hem med. Men med ca 14 timmars traning i veckan borde det ju bli nagot slags resultat. Helt enklet finns det inte sa mycket mer att beratta om an traning. 
 
Kan ju namna att idag ar det 6 veckor kvar tills jag lamnar Arizona. Denna bilder besriver mina kannslor himla bra!
Jag kommer sakna Amerika och Alla manniskor jag traffat har otoligt mycket. Men jag kanner ocksa att jag ar redo for att aka hem. Inte idag eller om en vecka, men nar planet lyfter sa borde jag vara redo, jag har ju vetat om att dagen kommer da jag aker har ifran. Dock kommer den valdigt fort, men det ar bara att ta vara pa sista tiden jag har har. 
Fick aven Cap and Gown i veckan! So excited for graduation!!
Mmmm, Frozen Yoghurt! (fran idag)

Another day in the desert!

2013-04-17 | 01:46:55
Skolan rullar pa som vanligt och just nu e det fullt upp med planering infor Prom/Balen som ar nasta lordag. Dagarna ar fyllda med skola och traning och helgerna ar bokade med saker varje helg tills jag aker hem. Kan inte forsta att det bara ar 7 veckor kvar tills jag aker ifran Arizona.
 
Sedan senast sa har det inte hant nagra storre grejer an att min fodelsedag har varit. Jag fyllde hela 19 ar. Vi akte till galoppbanan pa dagen, sedan akte vi till min vardmamams kompis overrasknings fest och senare pa kvallen gick vi ut pa middag till Texas Roadhouse! 
 
Langtar hem nagot otroligt mycket, men hur lamnar man egentligen en plats som varit ens hem i ett ar? Jag har traffat nya manniskor och skapat ett helt liv har under ett ar. Hur skont det an kommer bli att komma hem sa kommer det inte vara latt att lamna den vardag jag nu har vant mig vid. Jag visste redan nar aret borja att jag skulle hem i slutet av nasta lasar. Nar flygbiljetterna kom sa hade jag aven ett datum att anpassa mig till.
 
Jag kanner mig inte redo att aka hem imorgon eller om en vecka. Men jag vet att dagen da jag aker bara kommer narmare och jag forsoker att vanja mig vid tanken att jag inte kommer vara kvar pa Basha High nasta lasar, det gor mig ganska lesen och far mig att inse att jag traffat manniskor under detta aret som pa ett eller annat satt har berort mig. 
 
Jag ska verkligen ta vara pa de sista veckorna har i USA och tyvarr sa har bloggningen tagit stryk pa det men sa ar de. Kommer kanske komma upp fler inlagg har i slutet. (Har inga bilder for tillfallet for min svenska dator har lagt ner helt och har ing bilder pa denna Amerikanska).
Fodelsedagspresent fran min alskade syster yster, hela vagen ifran sverige!
 

I'm sorry!

2013-04-03 | 06:17:46
Jag lever har borta! Min dator har bestamt sig for att sluta fungera sa darfor har bloggningen tagit stryk da jag tycker de e roligare nar ja har bilder o sadar i inlaggen. Det ar redan april och mars gick av bara farten. Denna manaden ar det:
Min fodelsedag pa lordag!
Balen den 27 April
Forutom det har vi inga direkta planer denna manaden. Kan inte forsta att det ar mindre an 2 manader kvar tills jag lamnar Arizona nu. 
Ska se om jag kan fa ordning pa min dator annars kommer det val forhoppningsvis ett o annat blogg inlagg till! 
Jag o Tyska v-systern matcha!

RSS 2.0